top of page

Teambuildings

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding locatie om een geweldige teamdag te organiseren? De Bonneterie in Aalst biedt alle faciliteiten om van de uitstap met je collega's een onvergetelijke ervaring te maken. Samen met jou creëren we een totaalbeleving op maat die volledig is aangepast aan de behoeften van jouw team. Van het initiële idee tot de uiteindelijke uitvoering, De Bonneterie staat klaar om elk detail van je teamdag tot in de puntjes te verzorgen. 

De Bonneterie - 13 JUNI 23-123.jpg

Jouw teambuilding locatie in Aalst 

 

De Bonneterie is gelegen in het hartje van Aalst en biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke teamdag. Onze zaal is bovendien makkelijk bereikbaar vanuit Gent en Brussel en heeft een enorme flexibiliteit om van jouw teambuilding op locatie een geslaagde dag te maken. 

Waarom De Bonneterie kiezen voor jouw teambuilding? 

 

De teambuilding locatie van De Bonneterie heeft een indrukwekkende oppervlakte van meer dan 500m² en biedt een zee van ruimte voor elke vorm van teambuilding activiteiten. Naargelang het aantal deelnemers kan de grootte van de zaal aangepast worden om de perfecte sfeer te creëren. Van intieme workshops tot een grootse teamdag tot 350 personen, alles is mogelijk. Bovendien kan je gebruik maken van onze grote gratis parking om al je teamleden vlot te ontvangen. 

ONTDEK ONZE TUIN 

Samen met je collega's genieten in de tuin van De Bonneterie tijdens je teamdag? Dat kan! Voor een originele teambuilding kan je op een zonnige dag onze feestzaal combineren met onze grote, groene tuin. En wat is er beter dan je zomerse teamdag te kunnen afsluiten met een heerlijk barbecue buffet?  

De Bonneterie - 13 JUNI 23-57.jpg
De Bonneterie - 13 JUNI 23-8.jpg

Jouw teambuilding organiseren in de Bonneterie? Vraag je offerte aan! 

Jouw teambuilding op maat uitgewerkt 

 

Bij De Bonneterie staat de personalisatie van je teamdag centraal. Onze talrijke partners en leveranciers helpen je om elk detail vorm te geven: van het concept tot de catering en leuke teambuilding activiteiten. 

 

CONCEPT 

Of je nu kiest voor een ontspannen sfeer of een uitdagende competitie, De Bonneterie en haar partners waaronder A point events helpen je om jouw visie tot leven te brengen. Van idee tot uitwerking, alles wordt aangepast aan jouw wensen. 

CATERING  

De Bonneterie biedt je de volledige vrijheid om samen te werken met de cateraar van jouw voorkeur. Indien gewenst kunnen we je ook in contact brengen met de beste cateraars uit de regio om jouw wensen waar te maken tijdens je teamdag. Samen met hen kan je een lunch of diner samenstellen voor een perfecte teambuilding met eten voor een geslaagde dag. 

ENTERTAINMENTOPTIES  

Van een DJ booth tot een groot LED-scherm, afhankelijk van het concept zorgt De Bonneterie voor alle technische ondersteuning van jouw teamdag. In samenwerking met onze partner SOUND & CO zorgen we voor de perfecte ambiance en kan je rekenen op een fijne teambuilding activiteiten op locatie. 

Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Teambuilding_CocaCola_4.jpg
Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Teambuilding_CocaCola_5.jpg

Organiseer jouw seminarie in De Bonneterie 

 

De Bonneterie is een prachtig gerestaureerd pand dat historie ademt, maar tegelijkertijd voorzien is van alle moderne faciliteiten. De unieke uitstraling van onze zaal in combinatie met onze tuin waar het heerlijk vertoeven is, biedt de perfecte setting als locatie voor een teambuilding. 

Ben je klaar om jouw volgende teamdag te organiseren bij De Bonneterie? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat die perfect past bij jouw wensen en budget. Laten we samenwerken om een onvergetelijke ervaring te creëren die jouw team dichter bij elkaar brengt. 

  • Wat is een personeelsfeest
    Een personeelsfeest wordt georganiseerd om de werknemers van een bedrijf te bedanken voor hun harde werk, de teamgeest te versterken, en gewoon om samen plezier te hebben buiten de werkomgeving. Het is voor de meeste bedrijven een jaarlijkse traditie die een grote impact kan hebben op de werkcultuur.
  • Wat te doen op een personeelsfeest
    Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten voor je personeelsfeest? Overweeg animatiein de vorm van live bands, dj sets of misschien wel een gastoptreden van een bekende of lokale artiest. Een andere optie voor leuk entertainment op een personeelsfeest kan een quiz zijn met bedrijfs- of sectorweetjes waar de verschillende afdelingen van het bedrijf het tegen elkaar opnemen.
  • Is een personeelsfeest aftrekbaar?
    Een personeelsfeest dat een collegiaal karakter heeft valt onder de post ‘personeelskosten’ en kan in veel gevallen door bedrijven worden afgetrokken van de vennootschapsbelasting. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden, zoals dat het evenement voor alle medewerkers toegankelijk moet zijn en dat de kosten redelijk moeten zijn. Informeer zeker even bij je boekhouder over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.
Teambuilding locatie

Realisaties

Doe alvast wat ideetjes op en bekijk onze eerder gerealiseerde teambuildings. Laat je inspireren door de diverse projecten die wij met succes hebben voltooid. 

bottom of page