top of page

Feestzaal Erpe-Mere

Zoek je een unieke, grote locatie die alle faciliteiten in huis heeft voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten? De Bonneterie is de ideale feestzaal vlakbij Erpe-Mere om jouw volgende bedrijfsfeest, seminarie of netwerkevent te organiseren.

Feestzaal in de buurt van Erpe-Mere

De Bonneterie: een unieke feestzaal vlakbij Erpe-Mere

De Bonneterie bevindt zich in het hartje van Aalst, meerbepaald in het historische gebouw van Du Parc. Deze voormalige textielfabriek werd zorgvuldig gerestaureerd en combineert de industriële charme van weleer met alle hedendaagse voorzieningen. Met zijn centrale ligging op amper 10 minuten rijden van Erpe-Mere is onze zaal makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de regio.

feestzaal voor zakelijke evenementen

Onze feestzaal vlakbij Erpe-Mere is een erg veelzijdige en flexibele ruimte die zich perfect verleent tot het organiseren van allerlei zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een seminarie, een netwerkevent of het jaarlijkse personeelsfeest: De Bonneterie voldoet aan alle eisen om van jouw evenement een groot succes te maken.

Seminaries

Een geslaagd seminarie begint met de perfecte locatie. Bij ons kan je rekenen op een professionele omgeving die de juiste toon zet voor jouw conferentie. Ons team zorgt ervoor dat je alle nodigde faciliteiten tot je beschikking hebt. Van moderne audiovisuele apparatuur tot de gewenste opstelling en indeling van de zaal, wij verzorgen alle details om jouw presentatie vlekkeloos te laten verlopen.

Netwerkevents

Netwerken is de sleutel tot het opbouwen van waardevolle zakenrelaties. Onze zaal kan flexibel worden ingedeeld, waardoor het mogelijk is om de ruimte aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw netwerkevent. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig event plant, wij zorgen ervoor dat jouw gasten zich thuis voelen en de gelegenheid krijgen om betekenisvolle contacten te leggen.

Bedrijfsfeesten

Wil je jouw team belonen met een onvergetelijk bedrijfsfeest? Onze unieke feestzaal biedt de ideale setting voor een avond vol plezier, lekker eten en goede muziek. Ons ervaren team zorgt voor een totaalervaring en helpt je bij de planning en uitvoering van elk detail, zodat je zorgeloos kunt genieten van de festiviteiten. Van decoratie en entertainment tot catering en bediening, wij regelen het allemaal.

Feestzaal in de buurt van Erpe-Mere
Feestzaal in de buurt van Erpe-Mere

Waarom kiezen voor De Bonneterie?

Onze feestzaal vlakbij Erpe-Mere is een verborgen parel in het hart van de stad Aalst en biedt een unieke locatie voor elk bedrijfsevent. Met een historische charme en alle moderne faciliteiten combineert onze ruimte het beste van twee werelden om indruk te maken op je gasten.

De locatie

De Bonneterie is dankzij zijn centrale ligging makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de regio. Je wagen parkeren kan bovendien op één van de talrijke gratis parkeerplaatsen. Onze zaal van maar liefst 520 vierkante meter biedt plaats aan 350 genodigden, maar voor kleinschaligere evenementen passen we de indeling ervan graag aan om de beste sfeer te garanderen.

Het concept van je event

Elk evenement is uniek, en dat is dan ook het visitekaartje van De Bonneterie. Daarom bieden we je een totaalconcept aan dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. A Point Events staat klaar om samen met jou een onvergetelijke dag te creëren, van de eerste planning tot de laatste details op de dag zelf. Of je nu een zakelijke bijeenkomst plant of een informele netwerkborrel, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

De catering voor je event

De organisatie van een evenement gaat hand in hand met lekker eten, en daarom werken we bij De Bonneterie samen met de beste cateraars uit de regio. Of je nu kiest voor een uitgebreide lunch, een verfijnd diner of een gezellige borrel, onze partners zorgen voor culinaire hoogstandjes die je gasten zeker zullen waarderen.

Entertainmentopties voor je event

Techniek, licht en geluid zijn onmisbaar op elk event. Sound & Co is onze betrouwbare partner die alles op dit gebied uit handen neemt. Van presentatieschermen en microfoons tot sfeervolle verlichting en muziek, alles wordt professioneel geregeld. Zo kun jij je volledig concentreren op je gasten en het doel van je evenement.

Onze tuin

Naast onze unieke zaal beschikt De Bonneterie ook over een grote tuin waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer. Deze buitenruimte is ideaal voor teambuildingactiviteiten, een bedrijfsbarbecue of een netwerkborrel in open lucht.

Feestzaal in de buurt van Erpe-Mere
Feestzaal in de buurt van Erpe-Mere

Wat kost een feestzaal huren rond erpe-mere?

Elk evenement verdient een aanpak op maat. Wat zijn je wensen en budget? Welk concept heb je in gedachten en hoeveel gasten wil je uitnodigen? Je mag van ons steeds een unieke totaalervaring verwachten die jouw wensen en bedrijfscultuur weerspiegelt. Vraag je offerte op maat en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Boek onze feestzaal vlakbij Affligem

Onze feestzaal biedt tal van opties om jouw evenement speciaal te maken. Neem vandaag nog contact op met De Bonneterie en ontdek alle mogelijkheden voor je volgende evenement.

bottom of page