top of page

Feestzaal Gent

Ben je op zoek naar de perfecte feestzaal rond Gent voor jouw volgende zakelijke evenement? De Bonneterie combineert industriële charme met alle moderne faciliteiten, waardoor het een ideale keuze is voor elk type event. Van seminaries en netwerkevents tot bedrijfs- en personeelsfeesten: onze feestzaal biedt de perfecte achtergrond. 

Feestzaal Gent

De Bonneterie: een unieke feestzaal vlakbij Gent 

Wil je een feestzaal huren rond Gent voor je volgende bedrijfsevent? Ontdek De Bonneterie, een feestzaal in Aalst, op slechts een half uurtje rijden van de Arteveldestad. Onze feestzaal bevindt zich in het historische gebouw van Du Parc, een voormalige textielfabriek. Onze locatie combineert een rijke geschiedenis met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor allerlei activiteiten met een zakelijk karakter.  

feestzaal voor zakelijke evenementen

Of het nu gaat om seminaries, netwerkevents of bedrijfsfeesten, de zaal van De Bonneterie is flexibel inzetbaar voor diverse doeleinden. Onze ruime feestzaal vlakbij Gent biedt tal van mogelijkheden om jouw evenement precies vorm te geven zoals jij voor ogen hebt. 

Seminaries

Voor seminaries biedt De Bonneterie geavanceerde audiovisuele middelen en een comfortabele inkleding van het meubilair die bijdragen aan een productieve sfeer. Ons team helpt graag met het plannen van de opstelling om een optimale interactie te garanderen. 

 

Netwerkevents​​

 

Netwerkevents zijn een vaste waarde in de bedrijfswereld. Met verschillende opstellingsmogelijkheden kunnen we een omgeving scheppen die uitnodigt tot netwerken. Onze feestzaal nabij Gent is daarom de ideale plek om vakgenoten te ontmoeten in een inspirerende omgeving. Wij zorgen voor de perfecte sfeer, zodat jij je kunt concentreren op het leggen van waardevolle contacten. 

 

Bedrijfsfeesten​

 

Wil je een feestzaal huren rond Gent om je bedrijfsfeest of personeelsfeest in stijl te organiseren? De Bonneterie biedt een ongedwongen setting om volop te genieten van je bedrijfsevenement. Ons toegewijde team zorgt voor eindeloze mogelijkheden om je feest vorm te geven van A tot Z. 

Bedrijfsevent_Belfius_Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_13.jpg
Feestzaal Gent

Waarom kiezen voor de bonneterie?

 

De Bonneterie is een unieke locatie die garant staat voor een succesvol event. Onze talrijke partners en leveranciers staan klaar om jouw bedrijfsactiviteit van het begin tot het einde te begeleiden en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.  

​dE Locatie

Onze feestzaal vlakbij Gent is makkelijk bereikbaar en voorziet maar liefst 150 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Met meer dan 500 vierkante meter zaaloppervlakte en een capaciteit tot 350 personen kan vrijwel ieder type van zakelijke activiteit in De Bonneterie worden georganiseerd. Voor minder genodigden kan onze zaal flexibel worden ingedeeld om de meest optimale sfeer te garanderen. 

Het concept van je event

Elk evenement begint met een duidelijke visie. Bij De Bonneterie zetten we jouw ideeën om in realiteit. Samen met onze leveranciers waaronder A point events werken we aan het concept, de stijl en het thema van je bedrijfsevent, waardoor we een unieke totaalervaring creëren die jouw bedrijfsimago weerspiegelt. 

De catering van je event

Omdat smaken verschillen, geven we je de vrijheid om je eigen cateraar uit te kiezen. Indien gewenst stellen we je graag voor aan de beste cateraars uit de regio voor een culinaire ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. 

Entertainmentopties voor je event

Maak je geen zorgen over de technische kant van je evenement. Onze partner Sound & CO integreert naadloos alle nodige audiovisuele apparatuur in onze zaal: van licht en geluid tot aan de modernste presentatietechnieken. 

Onze tuin

De Bonneterie beschikt over een grote tuin waar je bij mooi weer gebruik van kunt maken. Ideaal voor een outdoor netwerkborrel, een heerlijke bedrijfsbarbecue of als rustgevende pauzeplaats met een drankje onder de stralende zon. 

Feestzaal Gent
Feestzaal Gent

 

Wat kost het huren van een feestzaal?

Een feestzaal huren komt natuurlijk met een prijskaartje. Hoewel de prijs voor het huren van onze zaal afhankelijk is van de keuzes die je maakt om je bedrijfsactiviteit vorm te geven, streven wij ernaar om transparante en concurrerende tarieven aan te bieden. We werken graag een voorstel op maat uit dat aansluit bij jouw budget en wensen

bezoek onze feestzaal vlakbij Gent

Wanneer je kiest voor De Bonneterie als locatie voor je volgende zakelijke activiteit, kies je voor een totaalbeleving op maat van jouw bedrijf. Ontdek de flexibiliteit van onze feestzaal en geef je evenement de setting die het verdient.  

Klaar om indruk te maken op jouw gasten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om samen een onvergetelijk evenement te organiseren in De Bonneterie, jouw feestzaal nabij Gent voor allerlei zakelijke events.

bottom of page