top of page

Feestzaal NINOVE

Wanneer je een feestzaal wil huren rond Ninove voor een bedrijfsevenement, ben je bij De Bonneterie aan het juiste adres. Onze zaal in Aalst heeft alles te bieden voor een geslaagd event. Maak kennis met onze unieke locatie die voorzien is van alle moderne faciliteiten voor elk type zakelijk evenement

FeestzaalAalst_DeBonneterie_Bedrijfsevent_Liantis_11_edited.jpg

Ontdek onze unieke feestzaal vlakbij ninove

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, ademt De Bonneterie karakter en authenticiteit. Eens een bloeiende textielfabriek, nu een zorgvuldig gerestaureerde locatie die haar industriële erfgoed eer aandoet. Onze feestzaal nabij Ninove biedt de perfecte setting voor het hosten van zakelijke bijeenkomsten. 

feestzaal voor zakelijke evenementen

Voor wie op zoek is naar een locatie die zowel indrukwekkend als functioneel is voor zakelijke evenementen, biedt De Bonneterie uitkomst. Onze feestzaal vlakbij Ninove voldoet aan alle eisen voor moderne bedrijfspresentaties, workshops en andere activiteiten.  

Seminaries

Bedrijven die een seminarie of workshop willen organiseren vinden bij ons een zee aan mogelijkheden. Onze zaal kan namelijk flexibel worden ingedeeld om te voldoen aan uiteenlopende behoeften. Van kleinschalige bijeenkomsten tot grotere groepen, de ruimte is uitgerust met alle moderne audiovisuele middelen en comfort om van elk seminarie een succes te maken. 

 

Netwerkevents​​

 

Netwerkevents vereisen een specifieke omgeving die uitnodigt tot interactie en connectie. De zaal van De Bonneterie leent zich uitstekend voor dit soort bijeenkomsten. De unieke ambiance stimuleert gesprekken en maakt elk netwerkevent net dat beetje specialer. 

 

Bedrijfsfeesten​

 

Een bedrijfsfeest of personeelsfeest in De Bonneterie is ongetwijfeld een ervaring die je medewerkers niet snel zullen vergeten. Om welke gelegenheid het ook gaat, onze zaal transformeert naar elke gewenste opstelling. Organiseer je bedrijfsfeest in stijl, met voldoende ruimte voor entertainment, dans en diner

feestzaal ninove
feestzaal ninove

Waarom kiezen voor de bonneterie?

 

​Wil je een feestzaal huren nabij Ninove die aan al jouw behoeften voldoet? De Bonneterie verwelkomt jou en je gasten voor een totaalervaring die staat voor kwaliteit, karakter en connectie. Ons team werkt nauw met je samen om elk evenement succesvol te laten verlopen, zodat jij je volledig kunt concentreren op het bereiken van je zakelijke doelstellingen. 

​dE Locatie

De Bonneterie ligt naast het stadspark in Aalst. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid, is het de ideale locatie voor bedrijven uit de gehele regio. Bovendien kan je je wagen parkeren op één van de 150 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Met een capaciteit tot 350 personen en een zaaloppervlakte van meer dan 500 vierkante meter kan je vrijwel elk type bedrijfsevenement organiseren. 

Het concept van je event

Elk evenement is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Bij De Bonneterie geloven we in maatwerk: samen met jou en onze partners zoals A point events werken we het totaalconcept van je event uit om jouw visie tot leven te brengen. Van de aankleding en de indeling van de zaal tot de technische ondersteuning, wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd om je bedrijfsevent succesvol te laten verlopen. 

De catering van je event

Op zoek naar een unieke food experience? Maak je keuze uit het aanbod van onze cateringpartners of kies gewoon helemaal zelf welke culinaire ervaring je wilt bieden aan je gasten, want onze feestzaal is volledig vrij van catering. Ga je voor een formeel diner, een lichte lunch of een informele borrel? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Entertainmentopties voor je event

Van livemuziek en een dj booth tot een groot led scherm: onze partners verzorgen alle techniek, licht en geluid in onze zaal. Daarnaast stellen we je graag voor aan dj's, bands of andere artiesten om gepast entertainment te voorzien op je bedrijfsevent. 

Onze tuin

In de tuin van De Bonneterie is het heerlijk vertoeven bij mooi weer. Onze grote buitenruimte biedt de perfecte setting voor een bedrijfsbarbecue, outdoor activiteiten of een ontspannen netwerkmoment in open lucht. 

Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Bedrijfsevent_VPK_6.jpg
Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Teambuilding_CocaCola_2.jpg

 

Wat kost het huren van een feestzaal?

De kostprijs om een feestzaal te huren is afhankelijk van je wensen en behoeften. Bij De Bonneterie werken we steeds op maat van de klant en creëren we een unieke totaalbeleving voor jouw zakelijke event. We werken graag samen een offerte op maat uit, aangepast aan je noden en je budget.  

bezoek ons feestzaal vlakbij Gent

Een intiem seminarie of een groot bedrijfsfeest? In onze feestzaal vlakbij Ninove kan je terecht voor de uitwerking van ieder zakelijk evenement van A tot Z. Neem vandaag nog contact op met De Bonneterie om de mogelijkheden te bespreken, want samen organiseren we een succesvol en onvergetelijk event. 

bottom of page