top of page

Personeelsfeest

Wie in de regio rond Aalst op zoek is naar de ideale feestzaal voor een personeelsfeest op locatie, is bij De Bonneterie aan het juiste adres. Met een schat aan geschiedenis, uitgebreide faciliteiten en een praktische ligging biedt De Bonneterie de ideale context voor een onvergetelijk personeelsfeest. 

De Bonneterie - 10 JUNI 23-49.jpg

De ideale locatie voor je personeelsfeest 

In De Bonneterie wordt het verleden op een unieke manier gecombineerd met het heden. Het historische gebouw van Du Parc, een voormalige textielfabriek, ademt nog steeds de industriële sfeer van weleer, maar dan volledig gerenoveerd en aangepast aan moderne comforteisen. De opvallende architectuur en zijn ongedwongen karakter maakt van onze zaal de perfecte locatie om een personeelsfeest te organiseren. 

ONZE ZAAL 

Met een oppervlakte van ruim 500m² biedt de feestzaal van De Bonneterie plaats aan 350 personen. Verwacht je minder genodigden op het personeelsfeest? Onze zaal kan flexibel worden ingedeeld naargelang het aantal personen om de meest optimale sfeer te garanderen. 

DE LIGGING 

De sfeervolle stad Aalst herbergt De Bonneterie. De praktische ligging tussen Gent en Brussel biedt een vlotte bereikbaarheid voor alle genodigden uit de regio. En kom je met de wagen, dan hoef je je geen zorgen te maken over parkeermogelijkheden dankzij de 150 gratis parkeerplaatsen voor de deur. 

Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Bedrijfsevent_Jysk_2.jpg
De Bonneterie - 13 JUNI 23-68.jpg

Jouw personeelsfeest organiseren in de Bonneterie? Vraag je offerte aan! 

Waarom kiezen voor de bonneterie? 

 

Achter De Bonneterie vind je een ambitieuze jonge ondernemer met een uitgesproken liefde voor het organiseren van evenementen. Ons motto? Unieke en op maat gemaakte evenementbelevingen aanbieden waar mensen kunnen samenkomen en verbinding vinden. Jouw personeelsfeest zal dankzij onze aanpak ongetwijfeld een memorabele ervaring worden. 

Het concept

Hoe wil je jouw personeelsfeest vormgeven? Welk concept past bij de waarden van je onderneming? Gelukkig hoef je deze keuzes niet alleen te maken. Amélie van A Point Events staat klaar om je door dit creatieve proces te leiden. Met een stevige passie voor evenementenplanning en een oog voor detail creëert zij samen met jou de perfecte setting voor je personeelsfeest. Ze zorgt voor een totaalbeleving die naadloos aansluit bij je bedrijfsimago en houdt rekening met jullie smaak en stijl.  

De catering

Een personeelsfeest is niet compleet zonder lekker eten, en daarom is het kiezen van de juiste catering erg belangrijk. Bij De Bonneterie heb je een zee aan keuzemogelijkheden, want onze feestzaal is volledig vrij van catering. Ga je voor een chique diner, een walking dinner of een hippe foodtruck? Of heb je wat hulp nodig om de knoop door te hakken? We stellen je graag voor aan de beste cateraars uit de regio

ENTERTAINMENT 

Onze partner SOUND & CO verzorgt alle techniek, licht en geluid in onze zaal voor jouw personeelsfeest. Samen met jou ontwikkelt hij een uniek concept waarbij alle audiovisuele elementen naadloos integreren in de zaal. Daarnaast stellen we je, indien gewenst, graag voor aan dj's, bands of andere artiesten. 

Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Bedrijfsevent_Jysk_11.jpg
Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Bedrijfsevent_Jysk_4.jpg

Wat kost een personeelsfeest?

De kosten van een personeelsfeest zijn vooral afhankelijk van de keuzes die je maakt. Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden die passen bij jouw wensen én je budget. Je ontvangt van ons een offerte op maat die we steeds kunnen bijsturen naargelang de behoeften van jou en je onderneming. 

Jouw personeelsfeest organiseren in De Bonneterie 

Ben je helemaal overtuigd van onze feestzaal als locatie voor jouw personeelsfeest? We brengen je graag in contact met al onze partners en leveranciers voor een totaalconcept op maat van jouw bedrijf. Zo maken we samen een groot succes van je personeelsfeest. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, we bespreken graag al jouw wensen. 

  • Wat is een personeelsfeest
    Een personeelsfeest wordt georganiseerd om de werknemers van een bedrijf te bedanken voor hun harde werk, de teamgeest te versterken, en gewoon om samen plezier te hebben buiten de werkomgeving. Het is voor de meeste bedrijven een jaarlijkse traditie die een grote impact kan hebben op de werkcultuur.
  • Wat te doen op een personeelsfeest
    Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten voor je personeelsfeest? Overweeg animatiein de vorm van live bands, dj sets of misschien wel een gastoptreden van een bekende of lokale artiest. Een andere optie voor leuk entertainment op een personeelsfeest kan een quiz zijn met bedrijfs- of sectorweetjes waar de verschillende afdelingen van het bedrijf het tegen elkaar opnemen.
  • Is een personeelsfeest aftrekbaar?
    Een personeelsfeest dat een collegiaal karakter heeft valt onder de post ‘personeelskosten’ en kan in veel gevallen door bedrijven worden afgetrokken van de vennootschapsbelasting. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden, zoals dat het evenement voor alle medewerkers toegankelijk moet zijn en dat de kosten redelijk moeten zijn. Informeer zeker even bij je boekhouder over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.
Personeelsfeest

Realisaties

Doe alvast wat ideetjes op en bekijk onze eerder gerealiseerde personeelsfeesten. Laat je inspireren door de diverse projecten die wij met succes hebben voltooid. 

bottom of page