top of page

BedrijfsFEESTen

Het kiezen van de juiste locatie voor je bedrijfsfeest kan een wereld van verschil maken. Onze feestzaal in Aalst biedt niet alleen een unieke setting en topfaciliteiten, maar ook een team van ervaren professionals die klaarstaan om van jouw evenement een groot succes te maken.

Bonneterie Aalst - Fleet Event.jpg

De ideale locatie om je bedrijfsfeest te organiseren

 

Gelegen in het hart van de stad Aalst combineert onze feestzaal historische esthetiek met moderne voorzieningen. Deze locatie, ooit een levendige textielfabriek, is zorgvuldig gerestaureerd om de industriële sfeer te behouden terwijl het voldoet aan de eisen van hedendaagse evenementen.

DE LOCATIE

 

De unieke locatie van De Bonneterie biedt een stukje Aalsterse geschiedenis in het historische gebouw van Du Parc. Dankzij de centrale ligging tussen Brussel en Gent is onze feestzaal vlot bereikbaar. Kom je met de wagen? Er zijn maar liefst 150 gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor de deur.

ONZE FEESTZAAL

Onze grote feestzaal in Aalst van meer dan 500m² biedt plaats voor 350 personen. Wil je een bedrijfsfeest organiseren met minder genodigden? Afhankelijk van het aantal aanwezigen dat je verwacht passen we de grootte van de zaal graag aan om een optimale sfeer te garanderen.

Bedrijfsfeest zaal in Aalst
Bedrijfsfeest op locatie

Waarom kiezen voor De Bonneterie?

 

Aan het roer van De Bonneterie staat een jonge, gedreven ondernemer met een passie voor het organiseren van unieke evenementen. We leggen de focus op het samenstellen van totaalconcepten, telkens opnieuw.

 

HET CONCEPT

Onze brede waaier aan leveranciers, waaronder A Point Events, staan voor jou klaar om een unieke totaalbeleving op maat te creëren die perfect aansluit bij het imago van je onderneming. Ze zorgen voor een exclusieve sfeer die je bedrijfscultuur weerspiegelt en een complete ervaring die past bij jouw smaak en stijl. 

DE CATERING

De organisatie van een bedrijfsfeest gaat hand in hand met het zorgvuldig uitkiezen van de catering. Bij De Bonneterie ben je volledig vrij in je keuze van catering. Fine dining, een walking dinner of een artisanale pizza foodtruck met Italiaanse houtoven? Alles is mogelijk. Weet je niet goed wie je moet kiezen als traiteur voor je bedrijfsfeest? We stellen je graag voor aan de beste cateraars uit de regio waar we regelmatig mee samenwerken.

 

ENTERTAINMENTOPTIES

Onze partner SOUND & CO voorziet alle techniek, licht en geluid voor jouw bedrijfsfeest. Samen met jou zorgt hij ervoor dat alle nodige audiovisuele voorzieningen perfect worden afgestemd in onze zaal, rekening houdend met jouw wensen en noden.

Jouw bedrijfsfeest organiseren in de Bonneterie? Vraag je offerte aan! 

Catering voor een bedrijfsfeest
Entertainment op een bedrijfsfeest

Wat kost een bedrijfsfeest in De Bonneterie?

 

De kosten om een bedrijfsfeest te organiseren zijn enorm afhankelijk van de keuzes die je maakt. Een bedrijfsfeest laten organiseren is bijvoorbeeld duurder dan zelf de regie in handen nemen. Vertel ons je wensen en vraag je offerte op maat aan, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden die binnen je budget vallen.

 

Organiseer jouw bedrijfsfeest in De Bonneterie

 

Wil je jouw bedrijfsfeest organiseren in De Bonneterie? Met de juiste planning en aandacht voor detail wordt je event een onvergetelijke ervaring. Onze feestzaal in Aalst is alvast de ideale locatie, en bovendien brengen we je graag in contact met onze brede waaier aan leveranciers voor de uitwerking van je bedrijfsfeest van A tot Z. Neem contact met ons voor meer informatie en laat ons samen zorgen voor een succesvol bedrijfsevenement.

Bij ons kan je ook terecht voor:

  • Wat is een personeelsfeest
    Een personeelsfeest wordt georganiseerd om de werknemers van een bedrijf te bedanken voor hun harde werk, de teamgeest te versterken, en gewoon om samen plezier te hebben buiten de werkomgeving. Het is voor de meeste bedrijven een jaarlijkse traditie die een grote impact kan hebben op de werkcultuur.
  • Wat te doen op een personeelsfeest
    Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten voor je personeelsfeest? Overweeg animatiein de vorm van live bands, dj sets of misschien wel een gastoptreden van een bekende of lokale artiest. Een andere optie voor leuk entertainment op een personeelsfeest kan een quiz zijn met bedrijfs- of sectorweetjes waar de verschillende afdelingen van het bedrijf het tegen elkaar opnemen.
  • Is een personeelsfeest aftrekbaar?
    Een personeelsfeest dat een collegiaal karakter heeft valt onder de post ‘personeelskosten’ en kan in veel gevallen door bedrijven worden afgetrokken van de vennootschapsbelasting. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden, zoals dat het evenement voor alle medewerkers toegankelijk moet zijn en dat de kosten redelijk moeten zijn. Informeer zeker even bij je boekhouder over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie.
Bedrijfsevent_Belfius_Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_16_edited.jpg

Realisaties

Doe alvast wat ideetjes op en bekijk onze eerder gerealiseerde bedrijfsfeesten. Laat je inspireren door de diverse projecten die wij met succes hebben voltooid. 

bottom of page