top of page

Seminarie zaal

Ben je op zoek naar een seminarie of conferentie zaal? De Bonneterie in Aalst biedt alles wat je nodig hebt om van jouw bijeenkomst een onvergetelijk succes te maken. We bieden een op maat gemaakte aanpak voor jouw event, gericht op het creëren van een unieke en onvergetelijke totaalbeleving. Van het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie, De Bonneterie staat klaar om elk aspect van jouw seminarie te verzorgen. 

FeestzaalAalst_DeBonneterie_Bedrijfsevent_Liantis_11.jpg

De ideale seminarie locatie in Aalst

 

Onze unieke seminariezaal bevindt zich in het historische gebouw van Du Parc, naast het stadspark van Aalst. Onze gerenoveerde zaal weerspiegelt nog steeds de authentieke industriële sfeer van weleer en vormt de perfecte setting voor zowel een kleine als grote seminarie. Gelegen tussen Gent en Brussel, in het hart van Aalst, is onze locatie makkelijk bereikbaar voor alle genodigden. 

Waarom De Bonneterie kiezen voor jouw seminarie? 

 

De seminariezaal van De Bonneterie biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde conferentie. Met meer dan 500 vierkante meter ruimte en een capaciteit tot 350 personen is onze zaal de ideale seminarie locatie. Bovendien kan de ruimte flexibel worden ingedeeld naargelang de grootte van jouw event, en met maar liefst 150 gratis parkeerplaatsen voor de deur ben je zeker van voldoende parkeermogelijkheden voor je gasten. 

Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Seminarie_KappaData_4.jpg
Seminarie zaal in aalst huren

Jouw SEMINARIE organiseren in de Bonneterie? Vraag je offerte aan! 

Jouw seminarie op maat uitgewerkt 

 

Wanneer je kiest voor de seminariezaal van De Bonneterie draait alles om jou en je gasten. Onze toegewijde leveranciers werken nauw met je samen om elk detail van je seminarie te personaliseren. Van de zaalindeling en de decoratie tot de technische setup, samen met onze partners zorgen we voor een totaalbeleving die overeenstemt met jouw visie. 

 

HET CONCEPT VAN JOUW SEMINARIE 

Elk seminarie start met een visie of idee. Of je nu een innovatieve workshop wilt organiseren, een productlancering plant of een bedrijfsmeeting in goede banen wilt leiden, de kracht van een duidelijk concept kan niet worden onderschat. De Bonneterie werkt nauw samen met A Point Events en nog tal van andere creatieve leveranciers om jouw visie tot leven te brengen. Samen bepalen we de stijl, het thema, en de kleinste details die jouw event uniek maken. 

CATERING VOOR JOUW SEMINARIE 

Bij De Bonneterie geloven we dat elke gelegenheid uniek is en dat de catering dat ook moet zijn. Daarom laten we je vrij in je keuze van cateraar. Mocht je hulp nodig hebben, dan brengen we je graag in contact met de beste cateraars uit de regio om jouw seminarie te voorzien van de lekkerste gerechten. Of je nu kiest voor een uitgebreid buffet, een smaakvol diner of een lichte lunch, wij zorgen ervoor dat je gasten niets tekortkomen. 

TECHNISCHE VOORZIENINGEN VOOR JOUW SEMINARIE 

Een conferentie zaal is niet compleet zonder technische voorzieningen. Bij De Bonneterie nemen we alle technische aspecten uit handen, zodat jij je kunt focussen op de inhoud van jouw seminarie. Afhankelijk van je gekozen concept voorzien we de zaal van alle nodige techniek, licht en geluid voor jouw event. Onze partner SOUND & CO integreert het volledige audiovisuele aspect in de ruimte voor een optimale beleving van je seminarie. 

Bedrijfsevent_Belfius_Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_7.jpg
Bedrijfsevent_Belfius_Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_8.jpg

Organiseer jouw seminarie in De Bonneterie 

 

​​De ruime en flexibel in te richten zaal van De Bonneterie biedt de perfecte setting voor jouw conferentie, ongeacht de omvang of het type. Onze zaal vormt niet alleen een uniek decor voor jouw seminarie maar ondersteunt ook optimaal het programma dat je voor ogen hebt. ​

 

Dankzij onze persoonlijke aanpak en de nauwe samenwerking met een diversiteit aan partners en leveranciers kunnen wij een totaalbeleving bieden die jouw verwachtingen overstijgt. Ben je klaar om jouw volgende seminarie te plannen?  Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe De Bonneterie jou kan helpen bij het creëren van een onvergetelijk evenement.  

Bij ons kan je ook terecht voor:

Seminarie zaal
Feestzaal_Aalst_DeBonneterie_Teambuilding_CocaCola_7.jpg
Seminarie zaal
Seminarie zaal

Onze Realisaties

 

Doe alvast wat ideetjes op en bekijk onze eerder gerealiseerde seminaries. Laat je inspireren door de diverse projecten die wij met succes hebben voltooid. 

bottom of page