top of page

Feestzaal AFFLIGEm

Wil je een feestzaal huren rond Affligem om je zakelijke evenement te organiseren? Van seminaries en netwerkevents tot het jaarlijkse personeelsfeest: De Bonneterie biedt alle faciliteiten voor een succesvol event. En omdat elke bijeenkomst uniek is, mag je op ons rekenen voor maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en de behoeften van je onderneming.

Feestzaal Affligem

Ontdek onze unieke feestzaal vlakbij Affligem

Op slechts 10 minuutjes rijden van Affligem bereik je De Bonneterie. Onze karaktervolle feestzaal met industriële en authentieke uitstraling ligt in het hartje van Aalst op de historische site van Du Parc. Ben je op zoek naar een locatie die net dat beetje extra biedt voor jouw zakelijke evenementen? We bieden de perfecte mix van een unieke omgeving en alle moderne voorzieningen voor elk type event.

feestzaal voor zakelijke evenementen

De historische charme van De Bonneterie creëert een uitzonderlijke en uitnodigende sfeer. Achter de prachtige façade schuilen state-of-the-art voorzieningen voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Seminaries

De Bonneterie is de perfecte locatie voor de organisatie van een inspirerend seminarie. Onze zaal is uitgerust met alle moderne faciliteiten en technologieën voor een vlekkeloze presentatie. Of je nu een kleine, intieme bijeenkomst of een groot seminarie organiseert, wij hebben de ruimte én de middelen voor een geslaagd evenement.

Netwerkevents

Ben je op zoek naar een uitnodigende setting om waardevolle relaties op te bouwen en te versterken? Onze locatie is ideaal voor netwerkevents in elke vorm en van iedere grootte, met voldoende ruimte om te connecteren met andere ondernemers.

Bedrijfsfeesten

Ook voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten kan je terecht in onze authentieke feestzaal vlakbij Affligem. We werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is, van de decoratie tot de muziek. Samen zorgen we voor een totaalconcept op maat van jouw bedrijf en nemen we de stress van het organiseren van je event voor onze rekening.

Feestzaal Affligem
Feestzaal Affligem

Waarom kiezen voor De Bonneterie?

Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen weten we precies wat er nodig is om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Van de eerste planning tot de uitvoering op de dag zelf, wij zorgen voor een stressvrije totaalervaring.

 

De locatie

Onze feestzaal vlakbij Affligem is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar voor al je gasten uit de ruime regio. Je wagen parkeren kan bovendien makkelijk op de gratis parking. De zaal zelf biedt een capaciteit tot 350 personen, en met meer dan 500 vierkante meter oppervlakte is de ruimte ideaal voor elk type bedrijsevent. Voor kleinere bijeenkomsten kunnen we de zaal flexibel indelen om de beste sfeer te garanderen.

 

Het concept van je event

Welk type evenement je ook voor ogen hebt, bij De Bonneterie kunnen we je helpen om het perfecte totaalconcept te realiseren. Onze partner A Point Events organiseert alles van A tot Z, rekening houdend met je wensen en budget.

De catering voor je event

Geen evenement is compleet zonder heerlijk eten en drinken. Bij De Bonneterie werken we samen met de beste cateraars uit de regio om ervoor te zorgen dat jouw gasten niets tekortkomen. Kies je liever je eigen cateraar? Geen enkel probleem.

Entertainmentopties

Entertainment is een belangrijk onderdeel van elk bedrijfsevent. Afhankelijk van het soort bijeenkomst dat je organiseert, kun je kiezen uit diverse entertainmentopties. Denk aan live muziek, een DJ, een spreker of zelfs een interactieve workshop: alle techniek, licht en geluid in onze zaal wordt met de grootste aandacht verzorgd door Sound & Co.

Onze tuin

Onze grote buitenruimte biedt talloze mogelijkheden voor jouw evenement bij goed weer. Ideaal dus voor een zomerse receptie, een teambuildingactiviteit in open lucht of een ontspannen bedrijfsbarbecue.

Feestzaal Affligem
Feestzaal Affligem

Wat kost een feestzaal huren rond Affligem?

Bij De Bonneterie werken we steeds op maat van jouw wensen. We creëren een totaalbeleving die naadloos aansluit bij de behoefte van je onderneming en het type event dat je bij ons wil organiseren. Wil je graag een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen? Contacteer ons voor een persoonlijke offerte.

Boek onze feestzaal vlakbij Affligem

Als je op zoek bent naar de perfecte feestzaal rond Affligem voor jouw zakelijke evenement, dan biedt De Bonneterie alles wat je nodig hebt. Onze unieke setting maakt elke bijeenkomst bijzonder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we bespreken samen je plannen.

bottom of page