top of page

ALLES BON IN DE BONNETERIE

Wil je een feestzaal huren in Aalst? Welkom bij De Bonneterie, de uitstekende keuze voor al jouw zakelijke evenementen. Als bedrijf of lokale ondernemer kan je bij De Bonneterie terecht voor seminaries, netwerkevents, bedrijfsfeesten en meer. Onze exclusieve feestzaal biedt de perfecte setting voor professionele bijeenkomsten die indruk maken.

Feestzaal Aalst

feestzaal in aalst voor zakelijke evenementen

Seminaries

Seminaries zijn een essentieel onderdeel binnen het bedrijfsleven en bieden een platform om kennis te delen, deskundige ontwikkeling te stimuleren en netwerkmogelijkheden te creëren. We zorgen ervoor dat elk seminarie uniek is. Daarom stellen we alles in het werk om een omgeving aan te bieden die niet alleen professioneel maar ook inspirerend is. Onze feestzaal in Aalst is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en flexibele zitopstellingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.​

 

Netwerkevents​​

 

Netwerkevents zijn erg belangrijk voor het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties. Bij De Bonneterie voorzien we een grote ruimte die ideaal is voor ontmoetingen en samenwerkingen tussen professionals. Onze locatie biedt een onvergetelijke ervaring met een vleugje klasse, perfect voor het uitwisselen van ideeën en het creëren van nieuwe zakelijke kansen.​

 

Bedrijfsfeesten​

 

Bedrijfsfeesten zijn een uitstekende gelegenheid om de teamspirit te versterken, successen te vieren, en waardering te tonen voor het harde werk van jouw medewerkers. Wij zorgen voor een naadloze zaalhuurervaring. Heb je graag ondersteuning bij de aankleding en organisatie van het evenement? Dan kan je terecht bij A Point Events, onze gewaardeerde partner. Samen zorgen we ervoor dat elk aspect van je bedrijfsfeest voldoet aan je verwachtingen en een ware afspiegeling is van je bedrijfscultuur en waarden.​

Feestzaal Aalst
Feestzaal Aalst

Waarom kiezen voor de bonneterie?

 

​​De Bonneterie staat synoniem voor klasse en flexibiliteit. Onze feestzaal in Aalst is speciaal ingericht voor B2B-evenementen, met aandacht voor jouw professionele vereisten:

 

  • Toplocatie: centraal gelegen met eenvoudige bereikbaarheid en grote gratis parking

  • Flexibele ruimte: geschikt voor een breed scala aan bedrijfsevenementen.

  • Technische uitrusting: moderne audiovisuele middelen voor naadloze presentaties.

  • Professionele service: ons team staat samen met onze partners voor je klaar

  • No-nonsense: geen verrassingen, enkel transparantie.

 

We werken nauw met jou samen om jouw specifieke wensen te begrijpen, waardoor we een op maat gemaakte ervaring bieden die jouw gasten en zal verrassen en inspireren.​Bovendien biedt onze locatie prachtige fotomogelijkheden, waardoor je jarenlang herinneringen aan jouw succesvolle evenement kunt koesteren. Kiezen voor De Bonneterie betekent meer dan alleen een feestzaal huren in Aalst, het betekent kiezen voor een partner die toegewijd is aan het succes van jouw evenement.

feestzaal in aalst met vrije keuze van catering​

 

Ben je op zoek naar de perfecte feestzaal in Aalst waarbij je de vrijheid hebt om jouw catering te kiezen? Ontdek onze locatie waar jouw evenement tot leven komt en jouw culinaire wensen centraal staan. Wanneer je kiest om onze feestzaal te huren in Aalst, krijg je niet alleen een prachtige ruimte die zich vormt naar elk type bedrijfsevenement, maar geniet je ook van de vrijheid om jouw favoriete cateraar in te huren. Creëer een onvergetelijk evenement op maat, met de smaken en gerechten die jij en jouw gasten het meest waarderen. De Bonneterie staat synoniem voor flexibiliteit en persoonlijke keuze: de perfecte ingrediënten voor een succesvol seminarie, netwerkevent of bedrijfsfeest.​

 

Wil je graag ondersteuning bij het selecteren van een cateraar? We bieden deze service aan of kunnen je ook in contact brengen met de perfecte cateraar voor jouw gelegenheid.

Feestzaal Aalst
Feestzaal Aalst

 

Wat kost het huren van een feestzaal in Aalst?

We weten dat de prijs een belangrijke factor is als het gaat over het organiseren van succesvolle zakelijke evenementen. Daarom bieden we aantrekkelijke en competitieve tarieven voor de verhuur van onze feestzaal, zonder verborgen kosten. Contacteer ons op voor een op maat gemaakte offerte gebaseerd op jouw specifieke vereisten, en ontdek de toegevoegde waarde van ons B2B-georiënteerde aanbod.

Feestzaal huren in Aalst: kies voor de bonneterie 

Met onze feestzaal in Aalst gaan we verder dan alleen het aanbieden van een ruimte. Onze locatie is volledig aanpasbaar aan de grootte en het type bedrijfsevenement, van intieme seminaries tot grote bedrijfsfeesten met een capaciteit van maximaal 330 personen.

Ontdek hoe De Bonneterie het verschil maakt voor jouw bedrijfsevent en boek nu jouw feestzaal in Aalst. Heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het huren van onze feestzaal in Aalst voor jouw volgende bedrijfsevenement. Wij zorgen samen met jou voor een succesvol event. Wij zorgen samen met jou voor een succesvol event.

bottom of page